Bancaire advisering

Heeft u soms het idee dat uw bankier een andere taal spreekt? Denkt u dat uw bankier u en uw onderneming niet voldoende begrijpt? Raakt u het spoor bijster als u met uw bankier spreekt over de bancaire dienstverlening? Heeft u inmiddels kennisgemaakt met de derde nieuwe bankier in de afgelopen twee jaar? Heeft u überhaupt nog wel een eigen bankier, een eigen aanspreekpunt of heeft u elke keer contact met een andere adviseur omdat u als klant simpelweg te klein bent?

Indien u deze situaties herkent, dan loont het de moeite om vrijblijvend kennis te maken met Bridge Consult. Onze langjarige bancaire ervaring stelt ons in staat om u te ondersteunen op die gebieden waar dat nodig is. Dat kan variëren van het bespreken en optimaliseren van uw huidige bancaire voorwaarden en condities tot het vlottrekken van een mogelijk vastgelopen relatie met uw bankier.

Ook als u overweegt om van bankier te veranderen, loont het de moeite om gebruik te maken van onze kennis en ervaring. Wij kunnen u optimaal adviseren of uw plan haalbaar is en wat daarvan de consequenties zijn of dat het beter is te investeren in de relatie met uw huidige bankier.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.